hirek

Aktualitások

Egy évvel ezelőtt hunyt el Alföldyné Dobozi Eszter, József Attila- és Arany János – díjas, babérkoszorúval kitüntetett költő, író és szociográfus, a Kecskeméti Kodály Zoltán Ének-zenei Általános Iskola, Gimnázium, Szakgimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola igazgatója, a Magyar Írószövetség elnökségi tagja és a Forrás folyóirat munkatársa. Az évforduló alkalmából avatták fel ma a síremlékét a Református Temetőben.

„A zene emberebbé, humánusabbá, empatikusabbá teszi az orvosokat is. A szeretetnek fontos szerepe van a vezetésben. Ezt kellett megtanulnom a 24 év alatt.” – idézte Balogné Papp Boglárka a Kecskeméti Kodály Iskola igazgatója elődje, Alföldyné Dobozi Eszter szavait ma, a temetőben.

A síremléket Varga Nándor tiszteletes áldotta meg. Erdős Kinga a Magyar Írószövetség elnöke szintén emlékbeszédet mondott, amelyben méltatta az elhunyt munkásságát és irodalmi hagyatékát.

Az eseményt Alföldyné Dobozi Eszter „A minden Kellene” címmel kiadott posztumusz verseskönyvének bemutatója követte a Bács-Kiskun Megyei Katona József Könyvtárban.

A koronavírus-fertőzés megelőzésben leghatékonyabb eszköznek számító arcvédőpajzsot adományozott a Phoenix Mecano Kecskemét Kft. a Kecskeméti Kodály Iskola tanárainak és technikai dolgozóinak. Az adomány átadására szerda reggel került sor – a pandémiás szabályokra való tekintettel – az iskola épülete előtt, Balogné Papp Boglárka intézményvezető, dr. Nagy Zoltán ügyvezető igazgató, valamint Drozdik Szilvia, a PMK személyzeti vezetője és Nagyné Szita Magdolna intézményvezető-helyettes részvételével.

https://hiros.hu/hirek/200-arcvedopajzsot-adomanyozott-a-kodaly-iskola-pedagogusainak-a-phoenix-mecano

Ebből az alkalomból iskolánk egy koncertet szervezett, melyet reményeink szerint az elkövetkezendő időszakban, ha már újra tervezhetünk látogató közönséget, megvalósulhat.

Járdányi Pál centenáriumának évében, az  Erkel- és Kossuth-díjas zeneszerző, zenepedagógus, népzenekutató lányával dr. Járdányi Zsófiával, a Liszt Ferenc Zeneakadémia tanárával találkozott és beszélgetett az intézmény igazgatója Balogné Papp Boglárka.

A Kecskemét TV Múzsa c. műsora sugározta az interjút, melyet az alábbi linken tudnak visszanézni.

https://www.youtube.com/watch?v=o74QH5hAS4U (24. perc)

 

 

Megérkeztek a – tavasszal még – 10. gimnazista H1-es angol csoport középfokú nyelvvizsga eredményei.

Baranyai Diána, Gere Kamilla, Cseh Lili, Berg-Szauter Milán sikeres komplex C típusú TELC nemzetközileg elismert nyelvvizsgát tett és Kis Gina szóbelije is eredményes lett,

Makai Hanna pedig sikeres komplex BME típusú vizsgát tett le. Szulcsán Gyöngyvér és Szélesi Kornél decemberben megy vizsgázni.

Pataki Anna felsőfokú szóbeli vizsgája sikerült és most készül az írásbelire, míg Kolosits Fanni és Fazekas Zalán decemberig felsőfokú C típusú nyelvvizsgát tesz.

Így tehát decemberig mindenki levizsgázik, és közben készülnek a felsőfokra, hiszen az a következő cél, majd az előre hozott középszintű érettségi és emeltszint.

A diákok eredetileg májusban nyelvvizsgáztak volna, ám a pandémia közbeszólt. A tanulók viszont nem adták fel és H. Tóth Gabriella felkészítő tanáruk (aki az osztályfőnökük is egyben) vezetésével a kényszerszünet alatt is időt és fáradtságot nem kímélve szorgalmas és következetes felkészülést folytattak, így születtek meg ezek a remek eredmények augusztus végén megtartott vizsgán.

Az elért eredményekhez a nyelvvizsgázóknak és felkészítő tanáruknak is szívből gratulálunk, a következő időszak megmérettetéseihez pedig sok sikert kívánunk!

A rendezvényt a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskolában tartották 2020. szeptember 22-én.

Eredmények:

5-6. korcsoport:

III. helyezett Szécsi Éva Henrietta 6. osztályos tanuló – Kodály Zoltán Ének Zenei Általános Iskola

Felkészítő tanár: Bartáné Molnár Anikó

7-8. korcsoport:

III. helyezett László Júlia 7. osztályos tanuló Kodály Zoltán Ének Zenei Általános Iskola

Felkészítő tanár: Bartáné Molnár Anikó

A versenyre 2 külön jelentkező is volt iskolánkból: Salánki Sámuel és Balogh Réka 3. osztályos tanulók. A két verselőt a zsűri különdíjban részesítette, Buda Ferenc Kossuth díjas költő könyvét kapták ajándékba.

A szavalóknak és a felkészítő tanáruknak is szívből gratulálunk!

A kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel a verseny területi válogatóinak lebonyolítási rendszere, időpontjai, valamint az országos döntő időpontja megváltozik. Az erről szóló tájékoztató anyagokat az alábbi linkekről töltheti le:
https://www.oktatas.hu/kozneveles/tanulmanyi_versenyek_/muveszeti_versenyek/versenykiiras

 

PAPÍRGYŰJTÉS

2020. szeptember 21-22-én papírgyűjtést szervezünk iskolánkban. A konténert az Inkubátorház felőli kapunál helyezzük el.

 

Gyűjtés ideje: 7:15-16:30-ig


 

Iskolavezetés

Tisztelt Szülők, Kedves Diákjaink!

 

A 2020/2021-es Tanévnyitó ünnepségünket 2020. augusztus 31-én rendezzük.

Időpontjai:

            alsó tagozat: 17: 00

            felső tagozat 17:30

            középiskola 18:00

Helyszín: Sport udvar (bejárat a Szil-Coop felőli nagykapun)

Bővebb tájékoztatást a rendezvénnyel kapcsolatban az osztályfőnököktől kapnak a tanulók.

Tisztelt Szülők és Diákok!
A járványügyi helyzetre és a megelőzésre való tekintettel a tankönyvosztás rendje a következőképpen módosul:

5-8. évfolyamnak: 2020. augusztus 31-én, 8-16 óráig.
Helyszín: Kodály Iskola – Ipoly utcai felőli bejárat (Díszudvar)
Fokozottan kérünk mindenkit, hogy a csoportosulás elkerülése érdekében a 1,5 méteres távolságot tartsa meg, a maszk használata javasolt.
Az 1-4. évfolyamon és a középiskolában a diákok az első tanítási napon kapják meg a tankönyveket.

A Kecskeméti Kodály Iskola vendége Banda Pál gordonkaművész, akinek pályáján mindig is fontos helyet kapott a tanítás. A művészúr a londoni Purcell School és a Royal College of Music professzora, aki rendszeresen kap meghívást cselló és kamarazenei mesterkurzusokra Európa szinte valamennyi országába, valamint az Egyesült Államokba és Szingapúrba.

 1. augusztus 17-19. között a gordonka tanszakunk vendége.

 

Leendő elsőseink „gólyatábora” 2020. 08. 17-19.

 

 1. augusztus 17-19-ig 3 napos ismerkedési tábort szerveztünk a kodályos, induló első osztályos tanulóink részére.

A kisiskolások megismerkedtek a tanító nénikkel, egymással és az iskolai szokásokkal.

Változatos programokkal, kézműves foglalkozásokkal, sporttal, mesével és sok játékkal teltek a boldog, iskolai napok.

Látogatást tettek a Planetáriumban, a Leskowsky Hangszergyűjteményben és a Népi Iparművészeti Múzeumban is.

 

Révész István tábori püspök felújított síremlékének felszentelő megemlékezésén (2020. 08.17.) iskolánk két tanulója Varga-Fekete Viola és Varga-Fekete Zsófia énekelt.

A Nagytemplom egykori plébánosának szolgálata a város életére, valamint a Kecskemét külterületén élő lakosság lelki gondozására volt nagy hatással.

Felkészítő tanáruk Szűcs Magdaléna.

Bővebben az alábbi linken tájékozódhatnak:

https://hiros.hu/kultura/hitelet/felujitottak-a-pusztak-apostolanak-siremleket

http://bacs-kiskun-leveltar.hu/V3/SP07_mbn/Tanulmanyok/gyjo-05t-1.html

 

Tisztelt Szülő/Gondviselő!

 

 

2020 április 01-től lehetőség van a közétkeztetés igénybevételére, napi egyszeri meleg ételt formájában, kivéve: 2020. április 09-14-ig a tavaszi szünet idejére, amikor szolgáltatás szünetel.

 

Az ételt egyszer használatos edénybe kicsomagolva kapja meg mindenki, aki arra igényt tart, a kijelölt intézményben 11.00 órától 13.00 óráig.

 

Kérjük a szülőket, ha igényt tartanak az ebéd megrendelésére, jelezzék

03.27-e 12.00 óráig a közétkeztetési ügyintézőjüknél:

 

Thám Evelin

20/960-67-98

menza.kodaly@gmail.com

 

 

Arra kérjük az érintetteket, hogy az ételért lehetőleg egy személy menjen és esetleges sorállás estén az ajánlott védőtávolságot tartsák meg.

 

 

A térítési díj fizetésének módja felől érdeklődjön ügyintézőjénél.

 

 

Együttműködésüket köszönjük:

                                                                              

Gazdasági Hivatal

 

A Kecskeméti Kodály Zoltán Ének-zenei Általános Iskola, Gimnázium, Szakgimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola 

intézményvezető-helyettes (magasabb vezető)

beosztás ellátására beérkezett pályázatok.

Földi János  pályázata

Útmutató a tantermen kívüli, digitális munkarendben való részvétel során megvalósuló adatkezeléshez

Az elmúlt három hétben sikeresen átálltunk a tantermen kívüli, digitális munkarendre, ennek során a tanárok és a tanulótársak sokszor online kapcsolatba kerülnek egymással, hang- és videóközvetítés zajlik közöttük. Előfordulhat, hogy a tanár azt kéri, a tanuló készítsen magáról felvételt, ami alapján meggyőződhet, hogy tényleg megtanulta-e a tananyagot, valóban elvégezte a kijelölt feladatot, vagy így ellenőrzi az önálló feladatmegoldást.

Mind a tanárokról, mind pedig a tanulókról készült felvétel személyes adat.  A személyes adatok kezelése (így a felvétel készítés, továbbítás, megosztás, rögzítés stb.) az Európai Unióban is, így hazánkban is jogszabályokon alapul. A személyes adatok védelméhez fűződő jog mindenkit megillet.

Mik azok a személyes adatok?

Név, lakcím, születési idő, telefonszám, egészségügyi állapotra vonatkozó adat, a mobiltelefonok IMEI száma, a számítógép IP címe, a tanulóról készült fénykép, videofelvétel, a különböző oldalakon használt jelszavak, a bankkártya PIN kódja, GPS koordináták (amiből lehet következtetni, hogy rendszerint ki és mikor indul el otthonról, hová jár iskolába, mikor és merre megy iskola után) stb.

Személyes adat minden, ami közvetve vagy közvetlenül valamilyen információt közvetít, a személyiségről, a szokásokról, a magánéletről.

Ki az adatkezelő?

Az iskolai tanulmányai során a tanuló személyes adatainak adatkezelője az oktatási intézmény, ahol az adatok kezelése történik. Azonban bárki adatkezelővé válhat, ha mások személyes adatait rögzíti, tárolja, továbbítja, megosztja, nyilvánosságra hozza. Tudni kell, hogy mindig az adatkezelő felel a nála lévő személyes adatok jogszerű kezeléséért.

Hogyan élhetnek vissza a személyes adatokkal?

Személyes adatokkal sokféleképpen vissza lehet élni. Ilyen visszaélésnek minősül például, ha

 • hamis weboldalakra irányítva azt kérik tőlünk, hogy adjuk meg a bankszámlaszámunkat, felhasználónevünket, jelszavunkat, majd az így megszerzett adatokat felhasználják és például a bankszámláról pénzt vesznek le, hozzáférhetnek a levelezésünkhöz, a közösségi tereken létrehozott profiljainkhoz stb.
 • kártékony kódokat (pl. vírusokat) juttatva a számítógépünkre megszerzik a jelszavakat, kódokat,
 • az internetre feltöltik a másról készült fényképet, vagy videofelvételt, anélkül, hogy ehhez hozzájárulást kaptak volna.

Hogyan lehet megelőzni a személyes adatok jogellenes felhasználását?

 • Csak tudatosan használjuk az online környezetet, senki ne tegyen közzé magáról olyan fényképet vagy videót, amit bárki előtt szégyellene vagy kellemetlenül érintené, ha más látná!
 • Ne készítsünk és főleg ne tegyünk közzé másról sem fényképet hang- vagy videófelvételt, az előzetes hozzájárulása nélkül!
 • A különböző internetes oldalakon lehetőleg csak azokat az adatokat adjuk meg, amelyek indokoltak az oldal használatához. (pl. a Waze-hoz szükséges a helyadat, de a fényképekhez hozzáférés már nem indokolt.) Legyen mindig gyanús, ha túl sok adatot kérnek tőlünk! Inkább ne regisztráljunk az ilyen oldalra!
 • Érdemes minden esetben megnézni a honlapon elérhető adatkezelési tájékoztatót, amiből megtudhatjuk ki, hogyan fogja kezelni a személyes adatokat!

Hogyan cselekedhetünk helyesen, ha személyes adatot kezelünk?

Amikor valakiről fényképet, hangfelvételt, videófelvételt készítünk, összegyűjtjük az egyéb személyes adatait pl. e-mail cím, telefonszám stb. akkor személyes adato(ka)t kezelünk, így adatkezelővé válunk. Ha mindezt kizárólag magunknak, személyes használatunkra végezzük, akkor arra kell különösen odafigyelnünk, hogy mások ne szerezhessék meg tőlünk ezeket az adatokat.

Az adatkezelés során be kell tartani az adatkezelésre vonatkozó jogszabályi előírásokat.

 • Felvétel készítésekor, mindenképpen tájékoztatni szükséges az érintettet, akiről a felvétel készül, és csak akkor készüljön felvétel, ha ehhez az érintett beleegyezését adja. Az elkészült felvétel továbbítása, megosztása vagy az internetre feltöltve annak lehetővé tétele, hogy bárki megnézhesse szintén csak a felvételen szerepelő összes érintett beleegyezésével, hozzájárulásával történhet! Ügyelni kell arra, hogy kiskorú esetében a szülő adja meg a hozzájárulást!
 • Másvalaki telefonszámát, e-mail címét, lakcímét egyéb személyes adatait a hozzájárulása nélkül ne adjuk tovább, ne tegyük nyilvánossá!

Személyes adatok jogosulatlan készítésének, felhasználásának, közzétételének (kezelésének) következményei

A magánéletünk és személyiségünk védelme érdekében nem csak azt szabályozták, hogyan kell eljárnunk helyesen, ha személyes adatokat kezelünk, hanem azt is, hogy mi történik akkor, ha megszegjük a szabályokat.

 • A Polgári Törvénykönyv szabályozza, hogy ún. sérelemdíjat követelhetnek tőlünk, ha jogosulatlanul (vagyis a szükséges hozzájárulás nélkül) készítünk valakiről fényképet vagy hangfelvételt, vagy jogosulatlanul használjuk fel az elkészült felvételeket.
 • A Büntető Törvénykönyv több fejezete foglalkozik a személyes adatokkal való visszaélés súlyosabb formáival és ezeket bűncselekménnyé nyilvánítja.
 • Kifejezetten adatkezelésre vonatkozó előírásokat a GDPR (AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS (EU) 2016/679 RENDELETE a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről) és az Infotörvény. (2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról) tartalmaznak.

A tanulók magatartására vonatkozóan az iskola házirendje fogalmazhat meg előírásokat. Az a tanuló, aki magatartásával más személy személyiségi jogait sérti, beleértve a személyes adatokkal való visszaélést is, felelősségre vonható!

A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) feladata, hogy ellenőrizze a személyes adatok helyes felhasználását. Szabálytalan adatkezelés esetén mérlegelés esetén akár többmillió forintos adatvédelmi bírságot is kiszabhat.

FIGYELEM! A digitális munkarendben megvalósuló oktatás során készült bármely kép- és hangfelvétel vagy egyéb személyes adat továbbítása, közzététele, megosztása az internet nyilvánossága részére, az erre vonatkozó hozzájárulás hiányában jogosulatlan adatkezelés és megvalósíthatja a személyes adattal való visszaélést is!

Mit tegyünk, ha jogosulatlan adatkezelést vagy visszaélést tapasztalunk?

 • Ha azt tapasztaljuk, hogy saját magunkról, diáktársunkról vagy tanárunkról valaki a hozzájárulásunk, vagy a tanár hozzájárulása nélkül hoz nyilvánosságra személyes adatokat, mindenképpen jelezzük a szülőknek és az iskolának, vagy kérjünk segítséget az osztályfőnöktől!
 • Az internetes oldalak üzemeltetői kötelesek megvizsgálni és elérhetetlenné tenni azon tartalmakat, amelyek jogosulatlanul kerültek feltöltésre. Be kell jelenteni számukra ezeket a tartalmakat és kérni kell a törlésüket!
 • A személyes adatkezeléssel kapcsolatos jog megsértése esetén kérni lehet a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (Székhely: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C., www.naih.hu, ugyfelszolgalat@naih.hu) vizsgálatát.

HASZNÁLJUK OKOSAN A SAJÁT SZEMÉLYES ADATAINKAT!

HASZNÁLJUK SZABÁLYOSAN MÁSOK SZEMÉLYES ADATAIT!

A Kecskeméti Kodály Zoltán Ének-zenei Általános Iskola,

Gimnázium, Szakgimnázium és

Alapfokú Művészeti Iskola

 

TÁJÉKOZTATÓJA

 az általános iskolai

BEIRATKOZÁS

helyi rendjéről a 2020/2021-es tanévre

 
 

 

1. Az Emberi Erőforrások Minisztere által kiadott 7/2020 (III.25.) EMMI határozat 2. a) b) c) pontjai alapján, az általános iskolai beiratkozás a 2020/2021-es tanévre

2020. április 6 – 24. között folyamatosan zajlik.

2. Az iskolai beiratkozás helyi rendje az alábbiak szerint kerül szabályozásra:

– A Kodály Iskola (körzettel nem rendelkező általános iskola), így a veszélyhelyzetre való tekintettel kérjük, hogy gyermeke általános iskolai beíratását lehetőség szerint online módon intézze a KRÉTA rendszer e-Ügyintézési felületén keresztül, amelyet a https://eugyintezes.e-kreta.hu/kezdolap elérhetőségen talál meg.  (Tájékoztató a szülői regisztráláshoz)

https://tudasbazis.ekreta.hu/pages/viewpage.action?pageId=17761398

A beiratkozás menete:

 I.       2020. április 6. 0:00 óra és 2020. április 24. 24:00 óra között várjuk azokat a gyermekeket, akik a Kodály Iskola emelt szintű ének-zene oktatásához szükséges zenei képességvizsgálaton alkalmasnak bizonyult.

A beiratkozási kérelem beadása. (Lásd Kitöltendő dokumentumok – 10 db)

– Az online felületen a gyermekek körzetes iskolába való beíratási szándékának megerősítése úgy történik, hogy a gyermek azonosításához szükséges adatok megadása után megjelölik az intézményt. Online jelentkezés esetén a felületre fel lehet tölteni a dokumentumok másolatát.
Az életvitelszerű ott lakásra és a közös szülői felügyeleti jog gyakorlására vonatkozó nyilatkozatokat elektronikus beiratkozás esetén a KRÉTA e-Ügyintézés felületén – az adatok megadását követően – az “Előnézet” ikonra kattintva tudja letölteni és aláírást követően fel tudja tölteni a rendszerbe.

Fontos tudni, hogy ezen a felületen nem lehet feltölteni az összes dokumentumot, amelyre szükség van a beiratkozáshoz, így ezeket a dokumentumokat a gyermek nevével a tárgyban megjelölve kérjük egy e-mailbenelküldeni a titkarsag@kodaly-iskola.hu e-mail címre.

Személyes megjelenéssel (EZT JAVASOLJUK) történő beiratkozás esetén a formanyomtatványokat az intézmény a járványügyi helyzetre való tekintettel úgy oldja meg, hogy az iskola bejáratánál dokumentum csomagokat helyez el elvitelre. Ezeket kitöltve és lezárva ugyanide kérjük vissza. Ez utóbbi esetben a gyermek személyes okmányait (személyazonosító kártya, TAJ kártya, kecskeméti lakcímet igazoló kártya) kérjük telefon segítségével jól láthatóan fotózza be és küldje el a titkarsag@kodaly-iskola.hu e-mail címre. A dokumentum csomagok átvételére biztosított időpontok:

 

április 6. (hétfő) 8:00-16:30

április 7. (kedd) 8:00-12:00

április 8. (szerda) 12:00-17:00

április 22. (szerda) 8:00-12:00

április 23. (csütörtök) 8:00-12:00

április 24. (péntek) 12:00-17:00

 

 II.    2020. április 25-27.

Az intézményvezető dönt a felvételről és erről értesítést küld az Oktatási Hivatal, valamint a felvett gyermek szülője / törvényes képviselője, illetve a gyermek számára kötelező felvételt biztosító körzetes intézmény vezetője részére. Az érintett gyermekek részére a jelentkezés elutasításáról szóló határozatokat is elküldi az általános iskola. A felvételről (figyelemmel a 20/2012. (VIII. 31.) EMMI rendelet 24. § (4)-(7) bekezdéseire) első fokon az iskola igazgatója dönt, elutasítás esetén a fenntartó Kecskeméti Tankerületi Központ igazgatója hivatott a felülbírálati kérelmet elbírálni.

 

Kitöltendő és feltöltendő dokumentumok (a honlapról letölthető)

 

a) Szándéknyilatkozat megtételére kötelezett, melynek formáját és módját az adott intézmény honlapján találja meg. A szándéknyilatkozat megtételére és választott intézményhez történő eljuttatására 2020. április 24-ig van lehetőség. A körzettel nem rendelkező általános iskola 2020. április 27-ig dönt a felvételről és értesíti a szülőt/törvényes képviselőt és a kötelező felvételt biztosító iskolát.

b) Nyilatkozat – a gyermek törvényes képviseletéről

c) Nyilatkozat etika, vagy hit- és erkölcstan tantárgy választásáról

d) Nyilatkozat életvitelszerű ott lakásról

e) Adatfelvételi lap – általános iskolai beiratkozás

f) Nyilatkozat_egyening_nyakkendő_kórusruha dokumentum

g) Általános adatkezelési tájékoztató

h) Óvodai szakvélemény (nem kell)

i) Tájékoztató az elsős tankönyvcsomagról

j) Nyilatkozat ingyenes vagy kedvezményes gyermekétkeztetésről

k) Adatfelvételi lap intézményi étkezéshez

l) A 7/2020. (III. 25.) EMMI határozat alapján az online beiratkozás esetén az eredeti iratok bemutatására a 2020/2021. tanév első napján kerül sor.

 

 

Balogné Papp Boglárka

intézményvezető

 

Kecskemét, 2020. 04. 02.

 

Versenyeredmények

 

Versenyek

Eredmények

Felkészítő tanár/ok

IX. Országos Kamarazene Verseny, Szeged

Szűcs Luca, Molnár Fanni, Vízhányó Gizella – KÜLÖNDÍJ

felkészítő tanár: Dratsay Ákos

IX. Országos Kamarazene Verseny, Szeged

Csapó Boglárka és Varga Viktor – KÜLÖNDÍJ

felkészítő tanár: Dratsay Ákos

IX. Országos Kamarazene Verseny, Szeged

Tóth Mónika és Csató Márton – II. DÍJ

felkészítő tanár: Palotás Gábor

IX. Országos Kamarazene Verseny, Szeged

Dratsay Ákos tanári különdíjban, Csató Márton a zsűri egyik tagjának, Lakatos Györgynek a különdíjában, az iskolánk pedig György iskolai különdíjban részesült.

A két különdíjas csoport felkészítő tanára Dratsay Ákos, Tóth Mónika és Csató Márton duójának felkészítő tanára Palotás Gábor.

VII. Nemzetközi Zongoraverseny, Törökszentmiklós

Gerhát Domonkos Arany minősítés

 

Benedek Elek mesemondó verseny

Kállai Mihály (5. b) I. helyezés

Bencéné Nagy Györgyi

Városi felolvasóverseny

Nagy Máté (10. g.) Különdíj

Dr. Debreczeni Józsefné

Versmondók találkozója

László Júlia (6.a ) arany minősítés

Bartáné Molnár Anikó

Versmondók találkozója

Kalmár Anna ( 6.o. ) bronzminősítés

Bartáné Molnár Anikó

Versmondók találkozója

Kvaszta Minerva (8.o.) bronzminősítés

Bartáné Molnár Anikó

Hírös Agóra Online Versmondók Találkozója

Kállai Mihály (5. b) arany fokozat

Bencéné Nagy Györgyi

Hírös Agóra Online Versmondók Találkozója

Szegszárdy Zalán (5. b) bronz fokozat

Bencéné Nagy Györgyi

Savaria Országos Történelem verseny

Lakatos Dóra (9. g.) 5. helyezés

Szőke Gyuláné

Savaria Országos Történelem verseny

Őze Anasztázia (9. g.) 9. helyezés

Szőke Gyuláné

„LÁTTAM EGY SHAKESPEARE-T „országos pályázat

Walton Kitti (9. szg.) különdíj

Dr. Debreczeni Józsefné

Versmondó verseny

Gömöri Gréta 1.a ezüst fokozat

Rimóczi Renáta

Versmondó verseny

Vörösmatri Gergő 1.a ezüst fokozat

Rimóczi Renáta

Versmondó verseny

Hajdú Tamás 1.b arany fokozat

Csitári Andrea

Versmondó verseny

Varnyú Szonja Gabriella 1.b kiemelt arany fokozat

Csitári Andrea

Zrínyi Ilona Matematikaverseny

Páskuj Kamilla 2.b 3. helyezés

Pap György

Versmondó verseny

Salánki Sámuel 2.c arany fokozat

Kósa Ferenc Bence 2. c arany fokozat

Danka Dóra  2.c ezüst fokozat

Tarnóczy Krisztina

Versmondó verseny

Pócsai Adél 3.a ezüstfokozat

Lócziné Németh Judit

Versmondó verseny

Boronkay Csenge 3.b ezüst fokozat

Molnár Krisztina

Versmondó verseny

Kerekes Milán Lajos 3.c kiemelt arany fokozat

Szélesi-Hortobágyi Krisztina

Versmondó verseny

Bacsó Vivien Cintia 3.c ezüst fokozat

Szélesi-Hortobágyi Krisztina

Versmondó verseny

Nagy Ajsa Dóra 4.a arany fokozat

Soós Gabriella

Versmondó verseny

Oswald Eszter 4.a bronz fokozat

Soós Gabriella

Versmondó verseny

Meskó Sára 4.c kiemelt arany fokozat

Takács Henrietta

Versmondó verseny

Józsa Csilla 4.c arany fokozat

Takács Henrietta

Versmondó verseny

Király Emma 4.c ezüst fokozat

Takács Henrietta

Tudásbajnokság

Varnyú Szonja Gabriella 1.b arany fokozat

Csitári Andrea

Zrínyi Ilona Matematikaverseny

Mann Péter 2.c 8.helyezés

Tarnóczi Krisztina

Tudásbajnokság

Ádám Kamilla Molli 2.c arany fokozat

Soponyai Zorka 2.c arany fokozat

Tarnóczy Krisztina

 

Tudásbajnokság

Tubak Sebestyén 3.c arany fokozat

Szélesi-Hortobágyi Krisztina

Tudásbajnokság

Asztalos-Kiss Áron 3.c arany fokozat

Szélesi-Hortobágyi Krisztina

Megyei Matematika Verseny

Bajáki Endre 4.b 10.hely

Székeli Andrea

Zrínyi Ilona Matematikaverseny

Héjjas Márton 4.b 8. hely

Székeli Andrea

Böngésző levelező verseny: matematika

Vörösmarti Gergő  1.a  1. hely

Mézes Éva

Böngésző levelező verseny: olvasás

Vörösmarti Gergő  1.a  1.hely

Mézes Éva

Böngésző levelező verseny: környezetismeret

Vörösmarti Gergő  1.a  2.hely

Rimóczi Renáta

Tudásbajnokság

Varnyú Szonja Gabriella 1.b 100%

Csitári Andrea

Kvalitás Extra Matematika

Hajdú Tamás 1.b 1. helyezés

Varnyú Szonja Gabriella 1.b 1. helyezés

Lőczi Vilmos 1.b 23. helyezés

Csitári Andrea

Csitári Andrea

Csitári Andrea

HEBE Kft. olvasóverseny

Borbély – Jakab Panka 2.c 14. hely

Majoros Emma 2.c 14. hely

Tarnóczy Krisztina

Tudásbajnokság

Soponyai Zorka 2.c arany- környezet, matematika

Tarnóczy  Krisztina

Kvalitás Extra Matematika

Salánki Sámuel 2.c 16. hely

Tarnóczy Krisztina

Tudásbajnokság

Pócsai Adél 3.a arany

Lócziné Németh Judit

Tudásbajnokság

Tubak Sebestyén 3.c 100%

Szélesi-Hortobágyi Krisztina

Tudásbajnokság

Balogh Szonja 4.c ezüst

Takács Henrietta

Bolyai anyanyelvi csapatverseny

Isaszegi szippantyúsok (8. a Fekete Levente, Inges Barnabás, Farkas Janka, Kvaszta Minerva)

 

Bartáné Molnár Anikó

Bolyai anyanyelvi csapatverseny

Kodály csillagok     

 6.a Tihanyi Zselyke,

László Júlia,

Bartus Viktor)

 

Bartáné Molnár Anikó

Bolyai anyanyelvi csapatverseny

Hatásos

6.a Szente – Varga Dóra, Kiss Laura,

Németh Fanni, Lovas Eszter

 

Bartáné Molnár Anikó

Bolyai anyanyelvi

csapatverseny

Tintabanda

 6. évf.

(Szemerédi Gréta, Mikulás Lilla,

Szöllősi Adrienn, Pancza Boglárka ) 

Maár Andrásné

Bolyai anyanyelvi

csapatverseny

Sajtkukac 6. évf.

 (Farkas Mátyás, Horváth-Pongó Olivér, Rácz Panna, Fésűs Fülöp) 

Maár Andrásné

Bolyai anyanyelvi

csapatverseny

 

Túró Rudik 7. évf.

(Gatyás Bodza, Kis Lejla, Szabó Anna, Gyergyádesz Petra ) 

Kávai Mónika

Litvánia- Rigai Kórusfesztivál,

 

Aurin kórus 1. helyezés

Durányik László

Országos francia nyelvi tanulmányi verseny

Mucsi Molli 6. d 1. helyezés

Sajtos Anna

Európa Ifjú Költője műfordító verseny

Horváth Boglár 9. szg 1. helyezés

Barna György

Katona József Gimnázium nyílt matematikaversenye

Kovács Dániel 7. helyezés

Aszódiné Pálfi Edit

Bolyai Matematika Csapatverseny

Oláh László 8. helyezés

Szabó Lujza 8.helyezés

Bibok Zsombor 8. helyezés

Horváth Zsombor 8. helyezés

Aszódiné Pálfi Edit

Bolyai Matematika Csapatverseny

Rosznáky-Barna Bulcsú 2. helyezés

Nagy Gábor 2. helyezés

Oláh Zita 2. helyezés

Lajos Bendegúz 2. helyezés

Oszip Ágnes

Bolyai Matematika Csapatverseny

Tóth Gergely 7. helyezés

Huszka Péter 7. helyezés

Nagy Koppány 7. helyezés

Vadas Csenge 7. helyezés

Nagyné Lelkes Anikó

Megyei Matematikaverseny

Csepella Nóra 2. helyezés

Aszódiné Pálfi Edit

Megyei Matematikaverseny

Kovács Marcell 10. helyezés

Nagyné Lelkes Anikó

Megyei Matematikaverseny

Nagy Gábor 8. helyezés

Oszip Ágnes

Megyei Matematikaverseny

Domján Olivér 1. helyezés

Csordás Mihály

Megyei Matematikaverseny

Gábris Emese 3. helyezés

Csordás Mihály

Zrínyi Ilona Matematikaverseny

Nagy Gábor 18. helyezés

Oszip Ágnes

Megyei Matematikaverseny

Oláh Zita 11. helyezés

Oszip Ágnes

Megyei Matematikaverseny

Fantoly Lilla Boglárka 13. helyezés

Oszip Ágnes

Megyei Matematikaverseny

Tóth Anna Zsuzsanna 16. helyezés

Oszip Ágnes

Bolyai Természettudományi Csapatverseny

Domján Olivér, Katona Péter, 4. helyzés

Lakó Dávid,

Telek Sebestyén

Rózsa Hajnalka

Bolyai Természettudományi Csapatverseny

Gábris Emese, 6. helyezés

Gerhát Domonkos, Ittzés Márta,

 Kis Eliza

 

Rózsa Hajnalka

Bolyai Természettudományi Csapatverseny

Domján Noémi, 9. helyezés

Farkas Mátyás,

Fésűs Fülöp, Horváth-Pongó Olivér

Rózsa Hajnalka

Kecske kupa

Csepella Nóra, Horváth Zsombor, Oláh László, Szabó Lujza 10. helyezés

Aszódiné Pálfi Edit

Abacus pontverseny

(levelező)

Domján Olivér 6. helyezés

Csordás Mihály

Internetes Matematikaverseny

Csepella Nóra 10. helyezés

Aszódiné Pálfi Edit,

Diákolimpia Sportlövészet

Szulcsán Attila 1. helyezés

Oszip Ágnes

Zrínyi Ilona Matematikaverseny

Domján Olivér 22. helyezés

Csordás Mihály

„ Láttam egy Shakespeare-t” esszéíró pályázat

Walton Kitti 9.szg különdíj

Barna György

Országos online szolfézs verseny

Szikszai Patrik 2. helyezés

Fülöp Zsuzsanna 7. helyezés

Antóni Andrea

 

Kiállítás
2020. október

Kapcsolat

Kérdés esetén állunk szíves rendelkezésedre!