Kompetenciamérés Háttérkérdőív_2024

Tisztelt Szülő!

Az Országos Kompetenciamérés szülői háttérkérdőív kitöltésével kapcsolatban kérem olvassa el az alábbi tájékoztatót!

A 2023/2024. tanévben a Háttérkérdőívet a 4., 6., 8. és 10. évfolyamos tanulók és szüleik töltik ki. A Háttérkérdőív kitöltésére 2024. március 18-tól június 12-ig van lehetőség a https://kerdoiv.tehetsegkapu.hu/ oldalon.

A kérdőív kitöltésére az alábbiak szerint van lehetősége:

  • 6. és 10. évfolyamon: 2024. március 25. – április 24.,
  • 8. évfolyamon: 2024. április 25. – május 15.,
  • 4. évfolyamon: 2024. május 16. – június 3.

A Háttérkérdőív kitöltéséhez a tanuló mérési azonosítóját is tartalmazó, egyedi kitöltési azonosító (belépési jelszó) szükséges. Az első belépés után a jelszót meg kell változtatni, ezzel biztosítható, hogy az iskola a megadott válaszokat nem ismerheti meg.

A későbbiekben kizárólag ennek a jelszónak a segítségével lehet visszalépni a Háttérkérdőívbe és folytatható a válaszadás, illetve lezárásig módosíthatók a válaszok. Ha a kitöltő lezárta a Háttérkérdőívet, már nem lehet visszalépni.

A jelszó módosítására, az elfelejtett jelszó újraküldésére nincs lehetőség.

A Hivatalhoz eljutó adatsor csak a tanuló mérési azonosítóját tartalmazza, így a Hivatal számára nem ismert sem a mérési azonosítóhoz tartozó tanuló, sem pedig a kitöltő személye.

A mérési rendszer fontos eleme a Háttérkérdőív, melyet jelen tanévben a 4., 6., 8. és 10. évfolyamos tanulók és szüleik töltenek ki, lehetőség szerint az adott évfolyam mérési időszakában.

**************

A Szülői Háttérkérdőív kitöltésekor a https://kerdoiv.tehetsegkapu.hu/hatterkerdoiv/inditas oldalon is látható nvdy3 eseménykódot, illetve a háttérkérdőív kitöltéséhez szükséges kártyán szereplő kitöltéshez használt azonosítót kell megadni.

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

További híreink:

Leendő elsősök

Letölthető dokumentumok elérése: https://kodaly-iskola.hu/dokumentumok/oldalon „Beiratkozás 2024-25” „1. osztály” fül alatt. Beiratkozási dokumentum (a letöltéshez kattints ide) Szülői segédlet dokumentuma a beiratkozáshoz (a letöltéshez kattints ide)

Ideiglenes rangsor_2024

Ideiglenes felvételi rangsor GIMNÁZIUM  Ideiglenes felvételi rangsor SZAKGIMNÁZIUM

Kérjük támogassa adója 1%-ának felajánlásával

A Kecskeméti Kodály Iskoláért Alapítványt!

Az alapítvány számlaszáma:

OTP Bank Nyrt.
11732002-20310332

Az alapítvány adószáma:
18350771-1-03

Köszönjük!