70 Éves Jubileumi Programok_2020

A Kecskeméti Kodály Iskola 1950. október 27-én nyitotta meg először kapuit Kodály Zoltán szorgalmazására, minisztériumi engedéllyel.

2020 őszén ünnepeli iskolánk, a ma Kecskeméti Kodály Zoltán Ének-zenei Általános Iskola, Gimnázium, Szakgimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola néven világhírűvé vált intézmény fennállásának 70. évfordulóját. Igazi közösségformáló alkalom lesz ez a kerek évfordulónk ünneplése, a programok szervezése és lebonyolítása. Tervünk az, hogy ne csak tanulóink, jelenlegi pedagógusaink, meghívott vendégeink, hanem volt kollegáink és diákjaink és részesei lehessenek ennek az esemény sorozatnak. Szeretnénk, ha Kecskemét Megyei Jogú Város lakossága is bekapcsolódhatna kulturális programjainkba, ünneplésünkbe.

Fontos, hogy a kodályi metóduson alapuló és immár több évtizedre visszatekintő, világszerte hírnévre tett iskolánk egyre hatékonyabban tudjon működni, hogy eredményeit kiterjessze, megsokszorozza és a jövőben még inkább sikerekben gyarapodjon. Ez intézményünk megtartó ereje.

70 napon keresztül követhettétek nyomon 70 volt kodály iskolás történetét a Facebookon. Most idővonalra rendeztük a résztvevőket. Így könnyen keresgélhetsz a közelmúlt, régmúlt szereplői között.
Csak kattints a képre és válassz olyan mesélőt, akinek kíváncsi vagy a történetére.
 
 

Iskola

Ismerj meg hasznos információkat az iskolánk működéséről.

Kérjük támogassa adója 1%-ának felajánlásával

A Kecskeméti Kodály Iskoláért Alapítványt!

Az alapítvány számlaszáma:

OTP Bank Nyrt.
11732002-20310332

Az alapítvány adószáma:
18350771-1-03

Köszönjük!